EKO, Eko, eko...

Här har det verkligen vart ett stort EKO de senaste månaderna. Sen jag skrev det sista inlägget har jag haft fullt upp nästan varje dag. Mycket har hänt och blivit gjort och nu ska ni äntligen få en uppdatering om det. Vet att det finns några som har väntat ett tag på det :)


Vi har jobbat både dag
och natt i våran lägenhet tills den dagen vi skulle flytta in. Trodde ett tag att det inte skulle klaffa. Vi var trötta, hade ont och kände oss väldigt stressade eftersom vi var tvungen att kunna bo i lägenheten den 1:a September. Men med hjälp från vänner och familj så fungerade det. Ett stort TACK till alla som har hjälpt oss med flytt och renovering!! Varje handtag har vart guld värt.
Nu bor vi äntligen i den nya lyan och trivs riktigt bra! Allt är inte klart än med renoveringen men det går att bo här i alla fall. Gästrummet och den lilla hallen ska vi börja fixa i så snart som möjligt och då kan vi äntligen få ordning här en gång för alla :) 
Vi har stött på mycket problem i renoveringen men allt har vi löst förr eller senare. Jag hade aldrig kunna gjort det utan Andreas, han är så duktig och händig!


Simon & Andreas lägger golv i köket


Stommarna i köket sitter på sin plats.


Golvet i sovrummet är färdigt.



Här kommer lite bilder på det nästan färdiga resultatet...

Sovrummet. Här fattas det bara lite saker på väggarna och elttag.


Till sängen har jag hittat ett stort, vitt överkast från Åhléns
och en mysig, fluffig pläd från IKEA.


Nu står det en garderob med skjutdörrar istället för den fula garderobsväggen som stog där innan.
Mycket bättre förvaring i den här också.



I köket fattas det lite lister, socklar och andra småsaker innan det är helt färdigt.
Kommer nog bli himla bra tror jag!







Vardagsrummet är nästan klart.
Det fattas eluttag, fönsterbräda och sen lite piff.


Rörigt! Men det är sånt man får leva med ett tag...



Där ser ni resultatet till varför jag inte har haft tid att blogga den senaste tiden :P Visst har det hänt lite sen sist? :) Nu har jag inte knäppt bild på allt för att det är så stökigt och rörigt överallt. Men det kommer fler bilder när det har hänt lite mer här.


Mitt upp i allt så försöker jag och Andreas också att ta det lugnt och vara med varandra lite, men tiden tillsammans är tyvärr knapp speciellt när hockeysäsongen har dagit igång och jag har börjat jobba mycket helger. Fast de 2 senaste veckorna har jag vart borta från jobbet ganska mycket. Dels för att min pappa har blivit sjuk och ligger på sjukhus och så har jag legat hemma med halsfluss nu i nästan 4 dagar, tråkigt värre!


Jag hoppas att ni läsare inte har lämnat min blogg helt och hållet och jag looovar att jag ska ta upp bloggandet igen och skriva mer regelbundet :)

RSS 2.0