Ljusparty

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men den blev bra ändå. Jag bröt mitt löfte till Andreas och åkte på ljusparty med mamma istället för att gymma med honom :P
Ljuspartyt var trevligt, det var en av mammas jobbarkompisar som höll i det. Gud, vad mycket fina saker det fanns att köpa! Jag hade kunnat beställa nästan allt som fanns i katalogen, synd bara att det var lite dyrt.
Men jag köpte två st klotljus i alla fall som jag ska ha i ljuslyktorna i hallen. Sen bjöds det på väldigt god smörgåstårta, jag som egentligen inte gillar smörgåstårta..? Såg också kattungar som var enormt söta! Ville ta med mig allihopa hem.
Andreas, imorgon följer jag med dig till gymet, jag lovar :P


Jag känner nu att det hettar i mitt ansikte och på bröstet efter solningen idag. Det kanske var lite väl mycket att sola i 20 minuter med tanke på att det var ett bra tag sen jag solade.
Som vanligt så somnade jag med ansiktskanonen på. Bra gjort Noomi!


Nu ska jag ta nåt att äta och krypa upp i soffan med älsklingen och kolla på ett OC avsnitt. Sen är det sängen som gäller. Jobb imorgon 07.00-15.30.


Andreas Älsklingen Rindeborn
image4

Sköna sovmorgon

Godmorgon! Eller ja, det är ju inte morgon längre. Jag sov ända tills jag vaknade helt av mig själv. Gud, vad skönt det är att känna sig riktigt utvilad när man vaknar! Har nyss ätit brunch och läst lite skvallertidningar.


Jag har en känsla av att det här kommer blir en bra dag. Har lovat Andreas att följa med honom på gymet när han kommer hem från jobbet. Mitt första gympass på jättelänge! Vi får se hur det går... Men som lön för mödan så lovade han att vi ska åka ner på stan och äta glass efteråt :)


Innan det blir nåt gym så har jag en del annat att göra. Bland annat diska, bädda sängen och vika in tvätt, efter det ska jag cykla ner till solariet och lägga mig där ett tag. Finns det något skönare än att ligga i solariet och bara koppla av? Oftast så hinner jag somna så att jag vaknar med ett ryck när det stängs av.


Nu ska jag klä på mig, borsta tänderna och sätta igång med dagens sysslor.
Återkommer kanske senare.

Sommarkänsla

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Av ren trötthet så deckade jag på soffan och sov i 20 minuter. Så nu känner jag mig lite piggare :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag verkligen sova ut annars kommer jag inte orka 7 dagars passet som ligger fraför mig.


Vädret har vart kanon idag! 22 gader i skuggan och strålande sol :)
Nu känner jag hur jag verkligen längtar efter sommaren. En massa värme och en massa sol. Åka på semester och ha grillkvällar med vänner och familj.  Äta jordgubbar och grädde och en massa glass. Sitta på uteserveringar och äta god mat och kolla på folk. Ligga på stranden och sola samtidigt som man läser en bra bok eller tidning. Det är sommar för mig!


Jag är lika sugen på jordgubbar idag som jag var igår. Undra om dom har fått hem mer på ICA? Annars kan jag även tänka mig att äta vatten eller honungsmelon. Om det är någonting jag tycker riktigt mycket om så är det frukt!


Nu måste jag ta tag i disken som har stått sen igårkväll innan Andreas kommer hem från träningen. Jag borde också vika in all tvätt och sätta igång en ny tvättmaskin, men det känns som att jag gör det imorgon istället.


Jag, i egen hög person!
Foto: Simon Waage (lillebror)
image7

Inga jordgubbar, men pannkaka

Jaha, då har man blivit en av alla bloggare. Jag har länge läst andra bloggar och tänkt "kanske skulle skaffa en  jag med..." Sagt och gjort!
Vad ska jag skriva om då? Mitt liv i det stora hela och allt jag vill dela med mig av mina känslor och tankar. Lite av varje med andra ord.
Men först och främst så måste jag fixa till min blogg så att den blir som jag vill ha! Det är verkligen inte lätt, speciellt när jag fattar nada när det gäller data och en massa koder hit och dit. Tur att jag har en pojkvän som kan!

Från det ena till det andra...
Andreas och jag kom precis hem från ICA. Jag var riktigt sugen på jordgubbar, men till min stora besvikelse så var dom slut. Men Andreas nygräddade pannkakor får duga dom med :)
Nu är det strax mat och sen blir det en lugn kväll framför tv:n, känner mig ganska slut efter elitloppshelgen i Stockholm!
Ikväll blir det en tidig läggning så att jag orkar upp och jobba imorgon, från 07.00-15.45.


Noomi, en blivande bloggare

Hej!

Tänkte försöka mig på att blogga. Ska först och främs få till nån snygg blogg, får se hur det går ;-P
Återkommer...

/Noomi

RSS 2.0