Dålig uppdatering

Har vart lite dålig med uppdateringen de senaste dagarna, sorry! Men jag har helt enkelt inte haft nåt att skriva. Och en del saker som har hänt är för personliga för att jag ska dela med mej av dom här.
Kan säga att den här helgen blev inte riktigt som jag hade trott. Redan tidigt på lödagsmorgonen började dagen i ren katastrof. Stackas Sofia blev väckt av en gråtandes och förtvivlad Noomi halv 6 på morgonen.
Tack Sofia för att du har lyssnat och förstått!


I fredags var jag till mamma och pappa i Edsbyn och hälsade på. Rebecka och hennes barn var också där. Det bjöds på god middag som mamma hade gjort och sen lekte jag med mina syskonbarn. Eller, det är väl bara Alfred man kan leka med än så länge. Vidar går man bara runt och håller i och luktar på, av nån anledning så luktar bebisar alltid så himla gott :) 

Jag och Vidar



Alfred. Han blir så himla stor den lilla grabben!





Idag har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Hade bestämt med Sofia att umgås med henne när hon slutade kl 4. Så då åkte vi till Max och åt eftersom vi båda var hungriga. Jag kände att jag ville vara lite nyttig och åt en sallad :P Där satt vi i solen ett tag och pratade och irritarade oss på alla fåglar. Sen åkte vi hem till mej och fortsatte att prata tills hon skulle till Edsbyn och jag til Andreas mormor och morfar på middag.
Nu sitter jag i soffan med Andreas och kolla på Em-finalen. Än så länge står det 1-0 till Spanien. Eller... nu vann dom... Grattis till Spanien då!


             



Förresten, nu har jag har bivit mycket ljusare i håret. Blev rätt nöjd faktiskt :)


Syskonbild

Jag måste bara visa er världens sötaste syskonbild.
Det är mina syskonbarn Alfred och Vidar.
Alfred ser ut att vara så stolt över sin lillebror.



Klump i magen

Jag har en stor klump i magen. Satt precis och läste lite i boken som jag sa att jag skulle börja med. Och en fråga ställer jag mej: Hur kan en pappa behandla sina egna döttrar på det vidriga sättet?! För mej är det helt obegripligt! Boken handlar om en flicka som bor på Island och växer upp tillsammans med en pappa som är pedofil. Han anväder sina döttrar för att tillfredställa sina sexuella behov och inte nog med det så lånar han ut dom till andra pedofiler i utbyte mot sprit och droger.
Jag mår illa när jag läser den, men samtidigt är den svår att lägga ifrån sej. Känslomänniska som jag är så blir jag alltid väldigt illa berörd när jag hör talas om sånt här eller andra otäcka saker och ibland är det svårt att hålla tårarna tillbaka.
Vart är världen på väg egentligen?


Mer frågor och svar

1. Var hittade du den här listan?
På Mias blogg.

2. Var är dina föräldrar födda?
Pappa är född någonstans i Norge och mamma vet jagfaktiskt inte.

3. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Jag installerar aldrig. Andreas sköter sånt.

4. Vilken är din favoritrestaurang?
Svår fråga. Det finns många.


5. När badade du i en pool senast?
 I Egypten i höstas.

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja. Vi spelade Barnen i Bullerbyn nån gång på mellanstadiet.

7. Hur många barn vill du ha?
2 eller 3.


8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Hmm... Opera är jag inte så värst förtjust i.

9. Vad har du för TV-kanaler?
Väldigt många.

10. Har du åkt moped någon gång?
Ja.


11. Har du busringt någon gång?

Jag och Mia busringde förr och frågade folk om dom ville köpa kattskit. Haha, hur dum får man vara!?

12. Har du fått felparkeringsböter?
Ja.


13. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Jag har inte hoppat. Kan kanske tänka mej att göra det.

14. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Kenya.

15. Har du en egen trädgård?
Nej.


16. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Kollar aldrig på tecknade serier.

17. Kan du alla orden i nationalsången?
Jag tror det.


18. Badkar eller duschkabin?
Helst båda.

19. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Vet inte riktigt. Arn kanske...

20. Favoritpizza?
Hawaii eller kebabpizza.

21. Chips eller popcorn?
Båda.

22. Vilken färg på läppstift använder du?
Röd och rosa.

23. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Va? Kan man göra det?

24. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Ja.

25. Apelsin- eller äppeljuice?
Färskpressad apelsinjuice.

26. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Var ute och åt med mina arbetskompisar. Dom flesta av oss åt kyckling.

27. Favoritchoklad?

Ljus choklad och vit choklad.

28. När röstade du senast?
I det senaste valet.

29. När åt du en hemodlad tomat sist?
Sommaren för två år sedan.

30. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja. I längdhopp på nån skoltävling.

31. Är du bra på matlagning?
Nej.

32. Klarar du att tanka själv?
Ja. Vem gör inte det?

33. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Ja.

34. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola.

35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Jag har det varje dag på mitt jobb. Fast man kanske inte kan kalla det uniform, men vi är lika klädd alihopa och vi är tvungen att använda kläderna.

36. Vad var det senaste du handlade?
En folköl i Jössebo.

37. Har du kräkts offentligt?
Ja, tyvärr.


38. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Jag har ju redan hittat den sanna kärleken så då säger jag väl mångmiljardär.


39. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja.

40. Har du ringt något betalnummer?
Vadå betalnummer?

41. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja.

42. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Min morfar.

43. Hade du mycket hår som liten bebis?
Jag tror det.

44. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Nåt meddelande som jag har pratat in för länge sen.

45. Vad har du i din väska?
Plånbok, servetter, våtservetter, 2 pkt tuggummi, handcreme, penna, almenacka, hårspray, skavsårsplåster, busskort, vanligt plåster, voltaren, ibumetin, 2 läppstift och 8 läppglans.

46. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Nej, inget speciellt. Jag smörjer alltid in händerna och läpparna.

47. Vad är du tacksam för idag?
Att jag har ett jobb, en underbar pojkvän, unerbara vänner, underbar familj, att jag har tak över huvudet och mat varje dag.


Gårdagens chock

Kvällen igår slutade med att jag åkte till Edsbyn och följde med tjejerna till Jössebo. Det var mycket roligare än jag trodde att det skulle vara. Alla var glada, skrattade och hade roligt :)
Det var styrdans som gällde där uppe och sånt är jag långt ifrån duktig på. Men 3 gånger blev jag uppbjuden och gjorde mitt bästa på dansgolvet. Men sen fick jag nog av alla jobbiga karlar/killar som ville dansa.

I alla fall så var det nog meningen att jag skulle ändra mej och åka till mina kompisar ändå. För när alla tjejer var samlade hos Mia innan vi drog till Jössebo så plingade det på dörren och jag och Mia ropade "KOM IN!" Vi brydde oss aldrig om att gå och möta människan som kom in genom dörren förrens vi hörde Jennie säga "Mäh, är du hemma!?"
I dörröppningen står Malin i egen hög preson!! (För er som inte vet så är Malin "en i gänget" som har vart borta i Italien ett år och skulle egentligen komma hem om drygt en vecka.) Först blev jag nästan rädd och trodde inte mina ögon, men sen slängde jag mej runt halsen på henne. Så himla roligt att se henne och vilken överraskning sen :)
Det var minst sagt gårdagens chock!


Idag ska jag bara ta det lugnt, är nämligen ganska trött sen igår. Andreas har nyss åkt till familjen i Runemo för att hjälpa dom att lasta in det första flyttlasset som ska till Arbrå. På vägen till Arbrå ska dom plocka upp mej så att jag får följa med och se hur lägenheten ser ut. Sen ikväll blir det tacos och mys med älsklingen framför tv:n. Men först har jag lite att pyssla med här hemma innan dom kommer och hämtar mej.
Borde därför röra på mej nu...

Midsommar

Konstigt nog så har jag ingen känsla alls av att det är midsommar den här helgen. Den känns som en helt vanlig helg. Hur som helst... Igårkväll kom Mats och Sofia till oss och vi grillade, åt god mat, drack och umgicks. Vid klockan 1 på natten så sa vi hejdå och dom gick hem och jag och Andreas gick och la oss. Jag tror att jag somnade innan ja la huvudet på kudden. Inte så konstigt att jag var trött med tanke på att jag hade vart uppe sen kl 6 på morgonen och jobbat. Kvällen var mycket trevligt i alla fall :) 


Imorse vakande jag halv 12!
Det är inte ofta jag sover så länge. Tyvärr så känns det som att man har sovit bort en lång del av dagen när man vaknar så sent.
Efter att ha legat och dragit oss ett tag så klev vi upp, åt frukost och började snygga till i lägenheten sen igår. Nu återstår det att fundera på en sak Vad ska man hitta på ikväll? Mina kompisar vill ha med mej till Jössebo, men jag känner mej tyvärr inte så lockad av det. Får se vad som blir, någonting ska jag väl hitta på.


Nu har jag nästan bestämt mej. Det blir nog färgning av mitt hår, jag är trött på det mörkbruna och det känns mer somrigt att vara lite ljusare.
Men som sagt, jag har bara nästan bestämt mej :P


Glad Midsommar Allihopa!

Godnatt

Så var denna dag till ända. Jag och Andreas var ner på stan tidigare idag och inhandlade lite smått och gott. Jag hittade  strumpor, trosor, hårskum, hårspray, hårvax, vax till benen, mascara, rouge och en plånbok.
Vi köpte även en skitsnygg duk till köksbordet på Dollar Store, såg ut som att den var gjort i typ bambu. Tog även vägen förbi systembolaget och inhandlade dricka till helgen.
På Rusta köpte vi en vaxduk till köksbordet som vi kan lägga på när vi ska vara barnvakt åt Alfred, jag är nämligen lite rädd om vårt ekbord :P Men när vaxduken ligger på så kan han banka och kladda hur mycket han vill på bordet.



Det blev riktigt snyggt med den
nya duken
    





När vi kom hem från stan så var jag hungrig som en varg, men Andreas stack ut på en joggingrunda med Mats så jag fick hålla mej innan det blev mat. Var tvungen att koka två ägg och äta så att jag inte skulle få blodsockerfall. Det är nämligen Andreas som är kocken i huset eftersom jag är totalt värdelös på att laga mat. Pannkaka hade vi bestämt som kvällsmat och det vågade jag mej inte på att göra.
Älsklingen kom hem senare både svettig och skitig och ställde sej och gräddade pannkakor. Till pannkakorna tycket vi att det passade bra med ett OC-avsnitt.  


Aptitretare                                                     Riktig mat                                                                                                                                                                                                

Min kock




Nu ska jag ta en dusch och sen krypa i säng. En lång dag väntar imorgon....
Godnatt!



Bilden av pappa

Jag har hittat en bok som jag vill läsa.
Den heter Bilden av pappa och är en verklighetsbaserad berättelse från Island.
Det var flera år sedan som jag läste en bok sist. Förut när jag var yngre så kunde jag sitta och läsa i timmar.
Blad för blad och bok för bok. Jag hade två fulla kartonger med böcker som jag hade läst ut.
Sen rann läsandet ut i sanden bara.
Men nu har jag bestämt mej, jag ska bli en bokmal igen!



Garderobsrensning

Efter att jag hade ätit frukost imorse så slog det mej att jag skulle göra en rejäl rensning av min garderob. Två proppfulla kassar med kläder som ska slängas fick jag ihop. Vissa tycker att det är svårt att slänga saker, men till den kategorin tillhör inte jag. Det gäller bara att fråga sej själv "kommer jag verkligen att använda det här nå mer?" Man får inte tänka "hmm... kan kanske vara bra att ha."
I alla fall, nu finns det mer plats i min garderod för nya kläder som jag kommer att använda. Ska iväg på stan när Andreas kommer hem från jobbet och köpa lite nya strumpor eftersom många av mina strumpor fick hamna i "kasta högen". 

    
    



Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Visst känns det fortfarande att allt inte är som det ska i munnen, men jag har inte alls lika ont som jag hade igår. Och ingen är gladare än jag för det :) Imorgon blir det jobb igen mellan 07.00-21.00.

Så här såg min kind ut när det var som
värst (syns inte så bra på bilden)


Tandläkarbesöket

Kl kvart i 9 fick jag en tid hos tandläkaren. Jag var där i en halvtimme och på den tiden så hann han bedöva halva munnen, skära bort lite tandkött och dra ut en visdomstand. Gick därifrån i mer eller mindre chocktillstånd. Jag som aldrig har dragit en tand förut!! Ska jag erkänna så är jag faktiskt lite rädd för att gå till tandläkaren. Men själva ingreppet gick ganska bra, men sen kom smärtan när jag kom hem. Och vilken smärta sen... Det gjorde inte ont där tanden hade suttit utan där dom hade tagit bort tandkött. Jag vankade av och an i lägenheten och höll mej för munnen och grät. (För er som inte vet så ska det mycket till innan jag gråter av smärta.) När det blev helt olidligt så tog jag en citodon och la mej på soffan, somnade som en stock när citodonen hade gjort sitt. Nu känns det lite bättre, men det är väl för att tabletten fortfarande verkar. Hoppas verkligen att tandvärken går över i alla fall!


Idag ska jag inte göra så mycket. Blir väl mest att bara vara hemma och kolla igenom några OC-avsnitt. Imorgon är jag ledig, kan kännas skönt att ta igen sej efter en dag som denna. Mår jag bättre så ska jag ta en promenad och göra ett besök på solariet.
Nu ska jag gå tillbaka till soffan och försöka peta i mej lite makaroner. Har inte ätit någonting sen igår vid 3 tiden.
Återkommer när jag har nåt roligare än tandvärk att skriva om :P

I väntan på samtal

Usch, vad tidigt jag är uppe! Egentligen skulle jag ha jobbat idag men jag sjukanmälde mej eftersom jag måste gå iväg till tandläkaren det första jag gör idag. Min tandvärk börjar bli fruktansvärd!! Kan knappt gapa eller äta nåt och hela min vänsterkind är uppsvälld. Jag har knaprat starka värktabletter hela helgen för att stå ut. Jag har tagit pappas citodon som han inte behövde och en gång som denna så passade dom väldigt bra. Sen skiter jag i att dom egentligen är receptbelagda.
Så nu sitter jag här och väntar på att dom ska ringa upp mej från Folktandvården. Jag ska begära att få första bästa akuttiden som finns idag.

Återkommer under dagen...

Förlust

När det bara är drygt 1 minut kvar av matchen så dunkar Spanien in det avgörande målet. J Ä K L A   S K I T ! !
Annars var matchen bra... Jag somnade tyvärr i några minuter. Tog en citodon precis innan mot tandvärken så det var väl den som gjorde mej trött. Aja, tråkigt med förlust.
Har inge mer att dela med mej av ikväll. Bye bye!

Tandvärk

Det är inte sant!!! Jag har tandvärk igen... suck!
Sist jag hade det var bara för en månad sen ungefär. Jag har en visdomstand som är halvt uppe och när den börjar växa så blir det inflammation och jag sväller i insidan av munnen. Nu har det onda börja gå ner i halsen och jag har huvudvärk i hela vänster sidan av huvudet. Kan knappt äta nåt eller öppna munnen riktigt :/
Vrång som jag är så vill jag inte gå till tandläkaren. Det är ju så himla dyrt!
Jag är glad att jag klarade av att jobba ikväll med denna bultande smärta... värre kommer det säkert vara imorgonbitti när jag ska till jobbet. Det är bara å ta 2 alvedon, bita ihop och se glad ut.

Aja, nu har jag gnällt färdigt för ikväll.
Godnatt!


Frågor och svar

1. VAD HETER DU?
Noomi Vera Waage.


2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svart.


3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Ljudet från Tv:n.


4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Kollade på film med Andreas.


5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
En banan.


6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Molnigt och regningt.


7. DEN SENASTE PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Andreas.


8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Hmm... vet inte riktigt. Ansiktet kanske.


9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Fick det inte av någon, tog det från My Pedersens blogg :P Känner inte henne så väl, men hon verkar snäll.


10. HUR MÅR DU IDAG?
Bortsett från trötthet och tandvärk så mår jag bra.


11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Cola, vatten.


12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Cider och öl.


13. FAVORITSPORT?
Friidrott kan vara ganska roligt att titta på. Sen är det roligt att titta på hockey när Andreas spelar.


14. HÅRFÄRG?
Mörkbrun.


16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Båda. Soluppgången på Kenyas savann är underbart att se.


17. SYSKON OCH DERAS ÅLDER?
Rebecka 30 år, Sara 28 år och Simon 15 år. Har även en halvsyster (Mia) men jag vet inte hur gammal hon är.


18. FAVORITMÅNAD?
Nån sommarmånad tror jag. Juli kanske...


19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Arn.


21. FAVORIT DAG PÅ VECKAN?
Beror ju på hur man jobbar. Fredag eller lördag kanske om man är ledig.


22. FAVORITHOBBIES?
Vännerna, familjen, inredning.


23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Njae... beror på.


24. FAVORITLÅT(ar)?
Vet inte riktigt.


25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar. Men ibland är vintern mysig ockås.


26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Ibland kyssar, ibland kramar.


28. CHOKLAD ELLER VANILJ?
Vanilj.


29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA PÅ DETTA?
Ja :)


30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Malin kanske.


31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Rebecka eller Mia.


32. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Bor i hyresrätt med min sambo Andreas.


33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Ingen just nu. Läste mycket förut.


34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Det är en bild på Andreas när han var typ 2 år kanske.


35. FAVORITSPEL?
Oj, det finns många. "Med andra ord", "Finans", "Sant eller falsk" med mera. Älskar sällskapsspel!


36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Ja, det kan jag.


37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Japp.


38. ÄR DU ROMANTISK?
Vet inte. Inte speciellt tror jag, nån gång ibland. Fråga Andreas :P


39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
I det stora hela är jag lycklig.


40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
Ingen. Det här är väl inget mail?


41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Jobba mellan 07.00 - 14.00. Annars vet jag inte.


42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA?
12.04

Utlandet lockar

Det är så himla skönt att ha sovmorgon! Kl 10 vaknade jag idag av att Andreas ringde, hade beställt väckning av honom. Låg och drog mej ett tag efter att jag hade pratat med honom, sen masade jag mej upp och satte mej framför datorn.
Idag är jag ledig... Har inte tänkt att göra några större utsvävningar under dagen. Efter frukost ska jag cykla ner till solariet och bättra på hudfärgen lite. Har även lovat Andreas att följa med på gymet när han kommer hem från jobbet.


Igår när jag kom hem från jobbet hade jag och Sofia plannerat att ta en promenad. Men det sket vi i eftersom vädret var emot oss. Gråmulet, 7 grader varmt ovh regnet hängde i luften, inge vidare promenadväder.
Istället hoppade hon upp på cykeln och kom hem till mej. Vi satt i soffan och pratade framför tv:n. Vi kom fram till en sak, att vi vill utomlands! Vi satt och kollade på När&Fjärran när dom var i Vanezuela (satvas det så?) och det såg helt underbart ut! Kritvita stränder, klarblå himmel och kristallklart vatten. Men vill man till Venezuela så får man nog tyvärr punga ut många tusen kronor :/ Hoppas på en utlandsresa inom kort!

Bild från Egypten September -07




Färga eller inte färga? Det är frågan...
Just nu är jag mörkbrun, min riktiga färg är blond. Jag funderar på att kanske färga håret ljusare brun med blonda slingor. Men jag lider ju av beslutsångest. En sak har jag bestämt mej för och det är att jag ska klippa mej. Luggen börjar bli alldeles för lång och så vill jag klippa upp mer i nacken.
Men det där med färgningen tål att tänkas på...


3 dagars ledigt

Då var det slut på ledigheten :( Usch, vad fort det går när man är ledig, men när man jobbar då kryper tiden fram... borde vara tvärtom.
Vädret har vart skapligt under helgen iaf. Åskvädret i fredags var ju onödigt tycker jag.
Men annars har jag njutit av solen så mycket som jag har kunnat.


Lillebror hade skolavslutning i Edsbyn i torsdags. Han slutade 9:an, fy vad stor han blir!! Men han kommer i alla fall alltid vara min lilla lillebror :P Efter avslutningen blev det smörgåstårta hos mamma och pappa i Roteberg. Storasyster och hennes två söner Alfred och Vidar var också med. Innan jag och Andreas åkte till jobbet så roade Alfred oss alla när han badade balja. Han är för söt det där lilla trollet :)


Igårkväll åkte vi med Andreas
släkt till Växbo Krog och åt för att fira Andreas morfar. Restaurangen var jättefin och maten var underbart god! En riktigt mysig och trevlig kväll. Tyvärr gjorde min magkatarr sig påmind under middagen, men som tur var så lugnade det ner sig efter ett tag.
Det har vart för mycket stress och för lite sömn under den senaste tiden vilket har resulterat i magkatarr. Jag måste bättra mig på det där.


Idag var jag, Andreas, Vilma och Carolina och badade i Galven. Solen sken, men det blåste riktigt mycket så efter typ två timmar gav vi upp och åkte till Carolina och Tomas. Där passade jag och Andreas på att tvätta bilen, så nu är den skinande ren igen. Efter det blev det grillning och sen hemfärd.


Jag har vart dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, sorry! Det beror mest på att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar.
Nu blir det lite Oc-avsnitt med älsklingen. Sen sängen... Jobb 14.00 - 22.00 imorgon.


Alfred försöker
dyka?


Andreas & Jag


Ridtur i Runemo

Det har gått nån dag sen jag skrev nu. Men allt är sig likt, inget nytt har hänt.
Nej, nu ljuger jag. Igår gjorde jag ju nåt som verkligen var nytt för mej. Jag var ute och red med Vilma (Andreas lillasyster). Helt själv!! Jag tog in hästen från hagen, ryktade, satte på sadel och tyglar, Vilma fick hjäpa mig lite med sadeln och tyglarna eftersom jag aldrig hade gjort det förr.
Sen var det bara att hoppa upp och hoppas på att sitta kvar på hästryggen. I drygt en timme var vi ute och red, jätteroligt :) Och jag var nästan inte ens i närheten av att ramla av!
Men idag känner jag av sviterna från hästryggen, jag har dödligt ont i min stjärt! Och självklart så glömmer jag bort att jag har ont varje gång jag dunsar ner på en stol, AJ AJ AJ!
Vilma, det var inte sista gången vi tar en ridtur :)


Nu jag jag äntligen
ätit mina efterlängtade jordgubbar, underbart gott!
Senaste tallriken jag svepte i mig var för en timme sen :P


Imorgon jobbar jag delad tur,
inge vidare. Men vad gör man inte för att få vara ledig fler dagar i månaden? Första passet från 07.00 till 15.00 sen från 14.00 till 21.30. Så mellan klockan 2 och 3 får jag klona mig ;P
Onsdag: 14.00 - 22.00 Torsdag: 16.00 - 21.30. Sen är jag ledig i hela 3 dagar, skööönt! Håller tummarna för finväder då.







Ska sätta mig och skriva upp lite låtar som Andreas måste bränna ut på en skiva åt mig så att jag kan ha och lyssna på när jag kör bil. Att lyssna på dålig musik och köra bil samtidigt går inte ihop.


RSS 2.0