Ett tag sen

Nu var det ett tag sen jag var inne här. Uppdateringen har ju inte vart den bästa på sistonde. Men jag har inte ens suttit vid en dator den senaste veckan. Har knappt vart hemma nåt känns det som. Så nu har jag en massa bloggar att läsa ikapp i :P 
Det blir inget långt inlägg ikväll heller. Känner att jag måste göra mej iordning för att gå och lägga mej nu. Om det är nåt som har fattats de senaste dagarna så är det sömn... som vanligt. Är ledig imorgon så då kommer en riktigt uppdatering och lite bilder :) 

Hörs imorgon!

En hyllning till KISS

Ett hårdrocksband som jag har gillat under hela min uppväxt och även nu när jag har vuxit upp är KISS. En liten flicka med blont, lockigt hår, uppväxt på landet, gillade att plocka blommor och att lyssna på KISS. Det var jag :) Det hela började med att min grannde/barndomsvän Morgan hade dom som stora idoler. Först så gillade jag dom inte alls, tyckte att dom såg otäcka ut. Men Morgan lärde mej att de var ett av världens bästa band. Och det hade han ju helt rätt i :) Mamma var väl inge vidare förtjust i att jag lyssnade på detta band... men brydde jag mej om det? Näe.
Jag målade KISS teckningar, mimade till dom och såg på deras musikvideos. Min favorit i bandet var ju såklart sångaren, eller som jag sa när jag var liten "han med stjärnan", Paul Stanley. Några av deras bästa låtar är Black Diamond, Crazy Crazy Nigts, Heaven's On Fire, God Gave Rock 'N' Roll To You, I Was Made For Lovin' You, Beth, Love Gun, listan kan göras väldigt lång...
Detta inlägg är helt enkelt en hyllning till det otroligt bra hårdrocksbandet KISS!




Biltvätt

Så var ännu en helg över. Den har vart perfekt :) I lördagskväll så myste jag och Andreas tillsammans hela kvällen. Igår åkte vi till Andreas morfar där hans kusiner från Uddevalla var, har inte träffat dom sen i somras. Efter dom hade åkt hem så åkte vi till Arbrå för att tvätta våran väldigt skitiga bil i Nytorps tvätthall. Under tiden bilen torkade så åt vi middag hos mina svärföräldrar. Det blev en väldigt god tortelinisoppa :) Sen åkte jag och Andreas hem så att jag fick se sista avsnittet av Ensam mamma söker. Visst valde dom rätt karlar? Sist men inte minst så avslutade vi kvällen med att kolla på Nyckeln till frihet, en superbra film!


   
Som ny :)



Nu ska jag ha en ta-hand-om-mej-själv-stund :)

En lila jul

Den här julen så känner jag inte för att bara ha rött överallt i lägenheten. Jag skulle vilja ha lila/cerise i vardagsrummet. Byta ut kuddfodralen, pläden, dukarna, gardinerna och i julgranen skulle jag vilja ha lila och vitt. Tror nog att det kan bli rätt snyggt :) Men i köket håller jag mej nog till det röda. Vardagsrummet och köket är de enda rummen jag kommer att pynta lite i, i dom andra blir det bara advensstakar.
Här är några av de saker jag kanske tänker inhandla: (Gardinerna vet jag inte riktigt om dom passar ihop med de andra sakerna i färgen...) Om någon vet vart man ka få tag på lila julgranspynt så säg gärna till :)

           
       


Förövrigt så känner jag mej lite stressad inför julen. Finns så mycket jag skulle vilja göra och hitta på med folk. Men för att hinna med allt så skulle jag behöva vara ledig nästan hela december och det går ju inte. Skulle vilja bjuda hit folk på glöggkväll, men när?! Skulle vilja hinna med ett julbord, men när?! Skulle vilja hinna med att träffa både gamla och nya vänner, men när?! Mm, mm. Tiden räcker helt enkelt inte till... Jag jobbar precis på dom dagarna jag skulle vilja vara ledig. Men på nåt vis så ska jag försöka hinna med det mesta :)

Brrr!

Fy, vad jag fryyyser!! Mina fötter är iskalla, näsan är iskall, likaså mina händer. Och inte finns det nån karl hemma som kan värma mej. Det märks att det är kyligare ute idag än vad det har vart tidigare. Och då kryper kylan sej in i våran lägenhet direkt. Nu skulle det inte sitta helt fel med golovvärme. Tror att jag måste tända lite värmeljus... Dels är det mysigt och så blir det varm och skönt av dom.



Idag har jag jobbat mellan 07.00-14.00 och imorgon är jag ledig. Nästan en ledig helg känns det som :) Inte ofta som det händer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film, gotta mej med tacos och lite andra onyttigheter. Andreas är med lite kompisar från hockeylaget i grannhuset och kollar på forboll. Får se när han kommer hem, tror att jag börjar med maten innan för nu suger det bra nog i min mage.

Just ja, värmeljus va de...

Spelkväll

Nåt som jag saknar är att spela sällskapsspel.  Jag är uppväxt i en familj där vi har spelat mycket spel, allt ifrån Monnopol till Fia med knuff. Ett jätteroligt sätt att umgås om ni frågar mej :) Ett spel som jag tycker är roligt är Med andra ord. Man är olika lag med 2 personer i och man ska förklara ord för varandra på tid. Det leder till mycket skratt och många roliga och konstiga förklaringar. Tyvärr har jag inte det spelet, men man kan ju alltid önska sej det julklapp :)


Nu är jag sugen på att samlas några stycken och köra en rolig spelkväll och dricka och äta gott :)


Lite förändring

Igår gjorde vi lite förändringar i vårat vardagsrum. Bytte ut våran gamla matta mot en mysig ryamatta, hängde upp ljuslyktor på väggen ovanför soffan och skaffade nya svarta stora kuddar till soffan. Så här blev det :)

       


Igår var jag hemma från jobbet. När klockan ringde så mådde jag så illa att jag inte kunde rör mej i sängen. Tillslut fick Andreas hjälpa mej upp till toaletten samtidigt som jag höll en hink framför mej. Satt på toan i 40 minutern och funderade om jag verkligen skulle orka att åka och jobba. Men illamåendet tog ut sin rätt och jag ringde och sjukanmälde mej. Gick och la mej igen och sov ända till halv 12! Sen mådde jag lite bättre, men jag kände mej inte helt 100 under dagen. Idag mår jag bra, känner mej lite trött bara. Så imorgon blir det nya tag på jobbet!

För tillfället så har jag inte så mycket mer att skriva, får se om det blir nåt mer inlägg under kvällen.


En trött Noomi

Jaha, då var det ett tag sen igen. Har vart så trött dom senaste dagarna så jag har inte haft nån ork att skriva. Jag har inte fått sova rikitgt sen jag jobbade natt mellan torsdan och fredan förra veckan. Alla små tillfällen jag får så försöker jag sova. Lunchrasten på jobbet och i bussen till och från jobbet. Igårmorse när jag körde till jobbet så var jag så trött att jag kände att jag fick mer eller mindre panik av tanken på att jag inte skulle få sova ut morgonen efter heller. Imorse såg jag fram emot en halvtimmes sömn i bussen på väg till jobbet. Men bakom mej satt det en tant som sov sött och SNARKADE jättehögt! Jag kunde inte sova en blund... När vi började närma oss Söderhamn så vaknade hon och därmed slutade snarkningarna och jag somnade istället vilket bidrog till att jag vaknade precis när bussen stannade på min hållplats. Tur att nån annan skulle av där annars hade jag fortsatt åka vidare, sovandes och helt ovetande.
Men imorgon får jag sova nån timme mer. Hallelujah! :) Ska på föreläsning med jobbet, men innan det måste jag sitta och lägga schema i december.


I lördags åkte jag och Andreas till min familj i Edsbyn eftersom Rebecka och Alfred var där och hälsade på. Det var 3 månader sen Andreas såg Alfred så han tyckte att han hade blivit stor. Den lilla sötnosen har lärt sej prata jättemycket och han kan till och med räkna lite, fast jag tror inte att han vet riktigt vad det innebär. Men han säger "1, 2, 3, 4, 5..." :)

        

    


Ikväll hade jag tänkt åka på gymmet tillsammans med Sussi och köra ett Corepass, men när jag skulle ringa och boka så var det fullt :/ Istället kommer jag bara sitta här hemma och dega... usch, jag borde röra på mej! Nån nytta ska jag i alla fall göra, diska och dammsuga.

Synd om mej

Varning för en "tycka synd om mej själv stund"!
Det här har nog vart världshistoriens tråkigaste fredag. Det känns inte så roligt att vakna kl 1 på dagen och ändå inte vara utvilad eftersom man bara har sovit drygt 4 timmar. Imorgon blir det minsan ingen sovmogron heller, klockan ringer 04.40. Och morgonen efter de, och morgonen efter de... Gah! Inte gör det saker bättre att Andreas är borta och kommer hem inatt. Har inte träffat honom riktigt sen förra helgen, vi går hela tiden om varandra. Bara för att man bor på samma ställe så betyder det inte att man ses. 
Usch, vilket lessamt humör jag är på! Och jag vet vart det kommer ifrån, min sömnbrist, det här trista vädret och så tykcer jag inte om att vara utan nån form av sällskap. Sånna här gånger saknar jag våran katt Oskar, han var alltid så gosig och sällskaplig av sej. Ska nog sluta skriva nu så att jag inte smittar av mej på er :P


Ungefär så här känner jag mej just nu
 

Återkommer imorgon gott folk. Förhoppningsvis är humöret bättre då!

Tidsfördriv

Jag har tråkigt och hittade den här på Johannas blogg http://svedberg.blogg.se Så, dags att döda lite tid.

Du har...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 18

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.  (Förstår inte riktigt vad dom menar med det?)
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

En lååång natt

Sorry för dålig uppdatering :/ Finns inga ursäkter till varför jag inte skrivit nåt heller. Brist på nåt att skriva om kanske... Vaknade för 2 och en halv timme sen så min dag känns ganska upp och nervänd. Jobbade nämligen både kväll och natt igår/idag. Det var egentligen meningen att jag bara skulle jobba mellan 16 och 22, men när jag var på väg till jobbet igår så ringde dom om frågade om jag kunde stanna kvar och jobba natt också. Kom dit kl 16 igåreftermiddag och gick hem stax efter 7 imorse. 15 timmar, wihoo! Hade jag vetat innan jag att jag skulle vara där på natten också så hade man ju inte ställt klockan på halv 9 igårmorse utan försökt sova så länge som möjligt, innan jag hade kommit i säng imorse så hade jag vart uppe i ett dygn. Men jag får glädjas åt att det klirrar fint i kassan :)


Nej... nu kan jag inte
agera soffpotatis längre utan göra nåt vettigt av det som är kvar av den här dagen.
Hörs kanske senare!

Dom vann!

YEEES!
Det blev vinst för Alfta ikväll, 5 - 3. Och vilken match, jättespännande!!
Tyvärr fick inte Andreas så mycket speltid utan dom körde mest på 2 st femmor hela tiden. Kan tycka att det är lite trist... men vad vet jag? :P Huvudsaken var att dom vann.
Näst hemmamatch är om en vecka mot Söderhamn/Ljusne och det kan man ju inte missa.



Nu blir det bädden för min del.
Godnatt!

Ordning och reda

Idag fick jag sova ut, så himla skönt! Vaknade halv 11 och låg kvar och drog mej till 11. Klev upp, åt frukost och slöade framför tv:n. Sussi skickade sms och frågade om jag ville fika med henne vid 2 tiden och självklart ville jag de :) Så jag gjorde mej iordning och åkte ner till Salong Donna och mötte upp henne. Vi tog en varsin kaffe på Normans, första gången jag var där faktiskt, men inte sista. Ett mysigt ställe med god latte :) Kl 3 skulle Sussi tillbaka till jobbet så jag åkte hem.
Väl hemma satte jag igång med att rensa i min garderob, så nu är det ordning och reda där igen. Det blev en liten hög på golvet med saker som ska kastas eller ges bort. Vilma, det är bara att komma och prova och ta det du vill ha :P



Ikväll ska jag på hockey och se när Alfta krossar Hofors. HEJA  ALFTA!

En tandborste kanske skulle räcka?

Jag och Andreas har en tendens att inte kolla så noga vad vi tar för tandborste när vi ska borsta tänderna. Jag kan lika gärna använda hans och han kan lika gärna använda min. Häromkvällen så märkte jag att min tandborste redan var blöt när jag skulleanvända den, då frågade jag Andreas om han också hade använt den och till svar fick jag: "Ja, det kansnske jag gjorde. Jag trodde att det var min." Så egentligen skulle det kanske räcka med en gemensam tandborste till oss...? Nja, lite snuskigt kanske och så blir det komplicerat när en av oss ska åka bort och tar med sej tandborsten :P Jag tror att jag håller mej till min egen, men sen gör det inget att vi blandar ihop dom ibland :)

Förförligt trött

Jag är alldeles förfärligt trött! Klev upp kl 5 imorse för att åka till jobbet och jag har inte sovit igen fredagnatten än. Som ni säkert läst tidigare så la jag ju mej inte förrän vi 6 tiden på morgonen då.
Jag som hade tänkt mej att rensa i min garderob när jag kom hem idag, men jag har absolut ingen energi till det just nu. Det enda jag har gjort som har varit till nån nytta sen jag kom hem är att jag har diskat och tagis reda på lite tvätt. Om ett tag ska jag laga mat så att den är klar tills Andreas kommer hem från tränigen, stekt potatis och fläskkotletter. Garderoben får jag ta imorgon, ska även försöka städa lite här hemma. På eftermiddagen kommer pappa förbi och fördriver lite tid och fikar innan han åker vidare till Hudik. Sen på kvällen ska jag på hockey i Alfta :)


Nu ska jag lägga mej
och slöa i soffan. Ikväll blir det defenitivit tidigt i säng! Och jag ska sova ända tills jag vaknar av mej själv imorgonbitti, kanske också stoppar i öronpropparna inatt så att jag slipper höra Andreas snarkningar :P

Jag vill till solen och värmen

Jag känner för att packa min väska nu, åka till Arlanda och sätta mej på första bästa flyg till utlandet. Jag vill till solen och värmen! Och Andreas ska såklart få följa med :) Finns en massa andra människor jag skulle vilja ta med mej ockå, både vänner och familj. Bara få komma iväg en liten sväng, behöver inte vara långt.
Jag vill helt enkelt åka utomlands. Jag vill, jag vill, jag vill!

Att bo i det där huset vid den stranden vore inte illa :)




Nu ska jag gå och lägga mej. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Jag ska drömma om sol, stränder, hav och värme.

Söndag

Idah har jag och Andreas vart i Gävle en snabbis. Kom dit halv 12 och insåg att affärerna inte öppnade förrens kl 12 så då fikade vi på Coffehouse under tiden vi väntade, en latte och morotskaka :) Vi kilade runt i lite affärer och åkte hem igen vid 2. Tyvärr hittade jag inga skor som jag ville ha, men jag hittade lite annat fint.

     
  



När vi kom hem så hann jag bara byta kläder innan vi åkte vidare till Andreas mormor och morfar på farsdagsmiddag. Det bjöds på pressad potatis och nån laxgratäng som var jättegod. Till efterrätt fick vi prinsesstårta som Andreas mamma hade gjort, mumsigt :) Och eftersom det är farsdag så åkte jag, Andreas och hans systrar Carolina och Vilma till Mats grav (Andreas och Carolinas pappa). Vi tände ljus och la dit blommor :)


Nu blir det ryggläge i soffan
samtidigt som jag ska kolla på Ensam mamma söker och sen Sanningens ögonblick.

Vart tog varmvattnet vägen?

Igår innan jag skulle till jobbet tänkte jag ta en varm och skön dusch. Stog och spolade och spolade och spolade en massa vatten, men det kom aldrig nåt varmt vatten. Det var helt slut! Jag kollade mej i spegeln och insåg att jag var tvungen att tvätta håret i alla fall. Så där stog jag, lutad över badkaret och tvättade mitt hår i ISKALLT vatten. Det riktigt isade i hårbotten! Var inge vidare trevligt kan jag lova. Men nu är vårat varmvatten tillbaka som tur är :)


När jag hade kommit hem från
jobbet igår så kröp jag upp i soffan i väntan på att Andreas skulle komma hem från bortamatchen i Falun. Nån gång efter 11 skickade han ett sms om att det var segerfest hos Sussi och Niklas när dom kom hem och att jag hade 25 minuter på mej att göra mej iordning. Jag flög upp ur soffan, rotade efter kläder i garderoben, sminkade om mej och fixade håret. Strax efter 12 befann vi oss på Ren där festen hölls. En spontan, trevlig och rolig kväll :) Inte förrän efter kl 5 imorse åke jag och Andreas hem. Behöver jag nämna att man är en aning trött idag?

Jag och Sussi                      Tv-spelsgrabbarna             Jeppe och Danne
         

    


Imorgon känner jag väldigt starkt för att åka till Gävle och shoppa. Har hittat ett par skor jag vill ha, en handväska och lite annat smått och gott :) Vid 3 tiden är vi bjudna till Andreas mormor och morfar på mat. Andreas morfar är jätteduktig på att laga mat, god mat!
Nu är jag sugen på chips, grönsaker och dipp. Ska snart jaga upp min sambo ur soffan så att vi kan ta en promenad till ICA och inhandla lite godsaker till kvällen.

Bilder från Golden Hits

Jag lovade ju för ett tag sen att ni skulle få se bilderna från Golden Hits när jag var där med jobbet. Inte förrens nu har jag fått dom av Emma. Men bättre sent än aldrig, eller hur? :P
Ni får ursäkta om det är lite dålig kvalité för dom är knäppta med mobilkamera.

Jag i bussen på väg till Golden Hits


Uppträdande


En midsommarstång


Ingrid, Jag och Pecka


Emma och Jag dagen efter. På väg ut för lite shopping.



Idag ska jag jobba.. eller rättare sagt ikväll, 14.00-21.00. Innan jag åker så måste jag vika in en massa tvätt. Usch, inge roligt alls!
Om jag är ledig imorgon så ska jag och Andreas åka till Gävle och gå på trav, bio och en sväng på stan. Vi hinner kanske också med att hälsa på syster och hennes familj.
Nej, nu måste jag återgå till lite hushållssysslor.

Världsmästare på att snooza

Igårkväll innan jag la mej ställde jag klockan på halv 9. Tänkte att det skulle vara skönt att komma upp i rimlig tid nån gång trots att man inte ska upp till jobbet. Men tror ni att jag kom upp halv 9? Nepp! Jag låg och snoozade och ställde om klockan i en och en halv timme :P Det ÄR ju så skönt att snooza på morgonen! Fast man får ju ingen bra sömn av att göra de eftersom man blir väckt var 9:onde minut. Så egentligen skulle jag kunna kliva upp halv 9 och ha fått lika bra sömn ändå.

Det ska jag tänka på imorgonbitti ;P


Igår skrev jag ju ett inlägg om att jag har svårt att plannera mina dagar pga mitt jobb. Igår var en typisk dag...
Klockan började närma sej 2 och jag trodde ju inte att dom skulle ringa och vilja att jag skulle jobba kvällen för om man jobbar kväll så börjar man alltid kl 2. Så jag ställde in mej på att inte jobba och satte igång en tvättmaskin, tänkte börja diska och se ta en lång promenad. Plötsligt ringer telefonen, det var från mitt jobb. Dom undrade om jag kunde komma och jobba kväll eftersom dom behövde extra hjälp på en avdelning. Så det var bara att släppa allt, göra mej iordning, fixa nån slags mat att äta under kvällen, tanka bilen och köra iväg mot Söderhamn. Men jag tjänade ju i ala fall ihop lite mer timmar :)

Idag ska jag inte jobba även om dom ringer. För i eftermiddag ska jag åka till familjen i Edsbyn och äta och träffa Sara och Niklas en sista gång innna dom åker hem till Göteborg igen.


Nu ska jag äta brunch och sen göra ett nytt försök med att tag tag i disken.
 

Bjuder på en bild från sommaren 2007.
Andreas är nyvaken och en pigg Alfred har klättrat upp i sängen med honom :)

En slags stress

Igår kände jag mej stressad efter jobbet och idag känner jag även samma stress. Kommer förmodligen göra det imorgon också. Igår kunde dom nämligen ringa när som helst från mitt jobb och vilja att jag skulle komma och jobba natt också eftersom dom kunde behöva extrahjälp. Idag är jag ledig, men dom kan lika gärna ringa när som helst och fråga om jag kan jobba. Och då måste jag nästan säga ja eftersom jag har ganska lite tid i november.
Kommer dom att ringa eller inte? Kan jag åka iväg och göra nåt eller ska jag stanna hemma utifall dom ringer? Kommer jag att vara ledig hela dagen idag eller kommer jag måsta åka till jobbet? Det blir som en slags stress...
Jag kan aldrig plannera min dag innan och bestämma saker att göra med folk. Det blir alltid samma svar "Ja, kanske... om jag inte måste jobba." "Jag ska göra det imorgon, om jag inte måsta åka till jobbet."
Jag trivs på mitt jobb och jag vill jobba. Men det vore skönt att veta vilka dagar man SKA jobba och vilka dagar man ÄR ledig.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Frida http://fridaforsblom.blogg.se/


Sjuk saker om mej:

1.
Jag tycker om att äta rå köttfärs. Ja, ni läste rätt, rå köttfärs. Det ÄR verkligen jättegott! Men min sambo tycker bara att jag är äcklig.

2. Jag är barnsligt rädd för mörker och grodor.

3. Jag har en alldeles på tok för kort stubin. Fast efteråt skrattar jag mest åt mina utbrott. Det kan även hoppa väldigt elaka grodor ur min mun, och det är jag inte alltid stolt över.

4. Jag kan ha en extrem beslutsångest ibland.

5. Att få massage och bli killad på ryggen är bland det bästa jag vet.

6. Jag är pedant! Vill ha det rent och snyggt i mitt hem och vill gärna göra saker på "mitt sätt". Vilket inte alltid fungerar när man bor tillsammans med någon annan och man måste kompromissa om saker.

7. Jag är väldigt mammig. Ringer min mamma minst en gång om dagen, ibland 5 gånger :P Min mamma betyder mycket för mej.


Jag utmanar...
Malin http://suckanelf.blogg.se/
Mia http://miag.blogg.se/
My http://mypedersen.blogg.se/
Carolina http://caror.blogg.se/
Vilma http://livetssannaord.blogg.se/
Johanna http://svedberg.blogg.se/
Rebecka http://www.flowers78.blogspot.com


De regler som gäller är :
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Det luktar hockeyhandske!

Det finns en stor nackdel med att vara tillsammans med en hokeyspelare. Det luktar nästan alltid hockeyhandske om deras händer. Usch och fy! Det luktar inte mumma kan jag lova, luktar svettigt gummi/skinn. Går inte att förklara, det måste upplevas. Malin, du vet vad jag pratar om, eller hur?
Inte nog med hockeyhandskelukten så är det nästan så att man undrar om ett djur har dött i vårat badrum ibalnd när Andreas träningskläder hänger där på tork. Går knappt att vistas där om man inte går in där och gör det man ska snabbt samtidigt som man håller andan :P Haha, näedå. Riktigt så illa är det inte, men som sagt det lukar inte mumma.
Jag älskar dej ändå Andreas trots att dina händer inte alltid luktar så gott ;)

Jullängtan

Just nu längtar jag till julen och alla förberedelser inför julen. Baka lussebullar, klä julgranen och sätta upp ljusstakar :) Julen är den bästa högtiden enligt mej. Har alltid tyckt att den har varit mysig. Och nästan det bästa av allt är ju all den goda maten! Hur gott är det inte med julbord?! Sill, prinskorv, köttbullar, janson, gravad lax, rödbetssallad, julmust, julost, julbröd, lutfisk... Listan kan göras lång :P 



Idag har mamma, Sara, Niklas, Ida och Tilda vart här på besök. Vi åt pannkakor och gick en vända på stan. Tilda hade blivit så stor! Inte till storleken, men till sättet. Hon gick helt obehindrat, tog tag i min hand och ville att jag skulle komma. Hon var inte lika bebislik som hon var sist jag såg henne. Nu är hon ju trots alla 1 år och 3 månader... tror jag.

Ida
 
Tilda



Nu suger det i magen på mej. Så jag ska skriva en handlingslista nu och sen kila ner till ICA. Egentligen är det hemskt dumt att handla när man är hungrig eftersom det lätt hamnar lite extra saker i kundvagnen, men för att kunna äta något så måste jag handla så jag har inget val. Ikväll blir det spaghetti och köttfärssås med en maaaassa vitlök, mumma :)

Helgen som vart

Det finns så mycket jag vill skriva nu, men om jag ska skriva allt så tråkar jag nog ut er :P Tänkte tala om lite vad som hände i helgen...
I lördags blev det som sagt halloweenfest i Viksjöfors med brudarna. Festen var lite slö till en början men när vi började leka "jag har aldrig" så kom den igång :)
Vi stack ner till Tranan vid 10 tiden. Innan vi gick in på Tranan så var jag och Johanna med om en mindre rolig händelse, haha! Tur att det inte var nån man kände, eller hur Johanna?
Väl inne på Tranan så dansade vi i nästan 4 timmat i streck, satt nog bara ner en gång. Nästan allt folk på Tranan föreställde något annat än sej själv. Kvällen var i alla fall jätterolig! :)


Jag och Andreas började kvällen med att åka till hans pappas grav och tände ljus och la dit blommor.


Födelsedagsbarnen fick presenter


Sofia föreställer Vita Häxan i Narnia


Det är ju inte så svårt att se vad Johanna är


Jag försöker se lite häxlik ut


Jennie och Kattis


Mia


Malin och Jag


Lina


Sara



Nu har jag absolut inte tid att sitta här längrre eftersom jag får främmande om drygt en timme.
Hej svejs!

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av Frida http://fridaforsblom.blogg.se
Tack snälla du :)




Ikväll blir det halloweenfest för hela slanten! Vi ska ha riktigt roligt tjejer :) Kommer knappt ihåg sist vi träffades allihopa så därför ska det bli exta kul. Sen drar vi till Tranan och fortsätter pratajet där. Kameran ska ju självklart med så att jag kan visa lite bilder sen.

RSS 2.0