Lite nya bilder

När lillebror hälsar på så känner man för att vara sej själv en stund.



Mitt näst yngsta syskonbarn Tilda. Har hon inte vackra ögon så säg!


Ida, mitt äldsta syskonbarn.



Dop för Vidar den 6/7. Peter, Storasyster och Vidar.





Första doppet

Jag lovade enn uppdatering igårkväll, men så blev det inte. Tar det därför nu istället :)
Idag har solen skinit hela långa dan. Underbart! Fast inte fullt så underbart när man är på väg att bli förkyld.
Men jag trotsade sjukdomssyptomen och begav mej till stranden för att njuta av solen i alla fall. Lite dumt gjot kanske eftersom jag inte direkt blev bättre av det, känner mej frusen och har ont i hela kroppen nu. Jag och Andreas som har bjudit hit en massa människor på fest imorgon, hur ska det gå? Jag måste bli frisk helt enkelt!


Hur som helst... Idag tog jag mitt första dopp för i sommar, förmodligen det sista också :P Måste säga att det är ganska bra gjort av mej eftersom jag är en riktig badkruka. Vilmas kommentar var: "Det måste vara himla varmt i vattnet om du badar Noomi!" Nix, det var inte ett dugg varmt, men jag höll nämligen på att flyta bort på Orbadens heta strand.

Jag njuter av solen


Orbaden


Andreas


Andreas var bara tvungen att köpa cola och knäppa det här kortet :P



Som sagt så blir det fest hos mej och Andreas imorgon innan vi drar till Långnäs och lyssnar på Björn Rosenström som spelar där. Händer en massa annat skoj där också för den delen. Hoppas på en riktigt trevlig kväll/natt och att vädret inte sviker oss.

Semester

Jag har inte uppdaterat bloggen på evigheter... Sorry! 
Vet inte riktigt varför, kom av mej ett tag bara. Men nu ska det bli ändrig på det. Tyvärr blir det inte ett så långt inlägg nu på morgonen. Ska nämligen äta lite frukost nu och sen bege mej iväg till nån badplats med Adreas. Solen skiner från en nästan klarblå himmel :)
Och vet ni vad?! Nu har jag semester! Min efterlängtade och underbara semester. Har dock bara 2 veckor så jag måste njuta av varje minut.


Nej, nu är det frukosttime.
Uppdaterar kanske ikväll också, har lite bilder att lägga ut :)


Torsdag

Det fina vädret ser ut att vara på väg tillbaka! Just nu är det inte ett moln på himlen. Men självklart så jobbar jag från 07.00-22.00 imorgon och kan inte njuta nå av vädret :/
Men förhoppningsvis så håller vädret i sej till på lördagkväll när Malin ska hålla grillfest! Hoppas på en riktigt trevlig kväll då.


Idag har jag jobbat mellan 07.00-15.00. Tog en friskvårdstimme och åkte hem vid tvåtiden. Kom hem till Andreas och vi tog en promenad tillsammans. Sen stack vi ner på stan och shoppade lite. Vi var i desparat behov av en doppresent  till Vidar. Som tur var så hittade vi en i första affären vi var in i. Jag tänker inte tala om här vad vi köpte eftersom jag vet att syrran är och kikar i min blogg ibland :P Jag hittae även en jättefin klocka och en klänning till dopet på söndag.
 
När vi kom hem ställde jag mej och lagade köttfärssås och spaghetti. Hör och häpna, JAG lagade mat! Men om det är nånting jag kan laga så är det köttfärssås. En massa vitlök ska det vara, mumsigt! Vi köpte även jordgubbar utanför ICA, ska ställa mej och rensa dom när Andreas är klar med sin hemträning.


             


Nu ska jag ta en dusch och sen sätta mej och äta jordgubbar och läsa tidning.
Bye bye!

RSS 2.0