Rask promenad

Satte mig nyss i soffan för att pusta ut efter en powerwalk på 50 minuter med Jossan. Så himla skönt med väldigt raska promenader! Men när jag kom hem och tog av mig byxorna så var lår och rumpa illröda och stelfrusna, hua! Men på överkroppen rann svetten och tröjan var lagomt blöt. Nästa gång åker långkalsongerna på så att jag håller mig varm om ben och rumpa.
Snart ska jag koka mannagrynsgröt och bre en ost och skinkmacka, tända värmeljus och sätta mig i soffan och se på Desperate Housewives :) Är ensam hemma ikväll för sambon är på match i Avesta och kommer hem inatt nån gång.
Ha en härlig kväll allihopa!

Varm vinterjacka

Det sägs att vintern som kommer ska bli lika kall som förra. Är det sant? Lite väl kallt tycker jag.
Jag har i alla fall hittat en jacka som jag VILL ha i vinter. Men 4 500 kr... Mycket pengar.
Boomarang, Alexandra Downjacket.

Myshelg med familjen

Tänkte att det var dags med en uppdatering här.
I helgen var jag ledig fredag, lördag och söndag och spenderade alla dagarna hos mamma i Edsbyn tillsammans med alla mina syskon. Vi träffades eftersom det var exakt ett år sedan då som pappa dog. Vi hade jättemysigt tillsammans och tittade på en massa gamla familjebilder och film på pappa. Många skratt men också lite sorgliga stunder. Att höra pappa sjunga och prata på tv kändes precis som att han var tillbaka hos oss, men så kom verkligheten ikapp en och man kom på att så var det ju inte. Men jag tror att pappa var med oss fast vi inte kunde se honom.
Pappa, du är så otroligt saknad och jag önskar varje dag att du kunde komma tillbaka och vara frisk. Att allt som hände förra hösten bara är en hemsk mardröm. Du finns i våra minnen och hjärtan och där kommer du alltid att stanna.
Mamma hade varit till graven och gjort den fin.
Hela familjen.
Tassos, katten i familjen.
Snälla, goa och fina lilla mamma.
Syskon bild.
Har ledig dag idag och jag började dagen med att ta en låååång och ofrivillig sovmorgon till halv 12. Jag hade egentligen ställt klockan på 9 men måste ha knäppt av i sömnen :/ NÄR ska jag lära mig att kliva upp i tid på morgonen?! Kanske ska börja med att krypa i säng tidigare på kvällen så att jag inte känner mig som en zombie när klockan ringer halv 9.
Nu ska jag ringa ett telefonsamtal och sen börja städa lite. Ikväll står det powerwalk med Jossan på schemat :)


Rundvisning

Jag har lovat Karolina att knäppa lite bilder på vår lägenhet och ha en liten rundvisning. Så här kommer den :)

Hallen


Badrummet




Sovrummet




Köket






Vardagsrummet






Gästrummet



Sen har vi också en lite gästtoalett och en lite hall till men det var lite svårt att få bild på dom.

Ny doft

Beställde ny parfym igår och fick den idag.
DKNY - Be Delicious Fresh Blossom, lukar underbart! :)

Matutmaning

Har fått en matutmaning av Evelina.

Vilka 3 maträtter lagar du oftast?
1. Bandspaghetti med baconsås
2. Spaghetti med köttfärssås
3. Fläskkotletter i ugn med stekt potatis
Sen måste jag väl tillägga att jag inte är så värst förtjust i att laga mat utan det är faktiskt oftast Andreas som står vid spisen ;)

RSS 2.0