Ikväll skriver vi på köpekontraktet

Jag skrev ju tidigare att vi inte fick lägenheten som vi ville ha. Men bara nån dag senare ringde mäklaren och sa att dom som hade bjudit över oss på budgivningen hade dragit sej ur och det betydde att den är våran om vi ville ha den :) Snacka om att vi blev glada! Så ikväll kl 18.15 ska vi befinna oss på Svensk Fastighetsförmedling och skriva på köpekontraktet. Sen är lägenheten våran på riktigt :)
Men mycket behöver göras innan vi kan flytta in, bla ett nytt kök, riva en vägg, nya golv och tapeter. Mycket jobb men det kommer att blir så bra när det är färdigt! Lägenheten ligger mitt innen i Bollnäs centrum på Apoteksgatan 10, 4 rum och kök på 80,5 kvadrat men vi ska riva en vägg mellan matrum och kök så att det blir en 3:a.
670 000:- har vi fått den för, dyrt tycker säkert många men det låg ute från början för 795 000:- och sen sänkte hon den till 695 000:- och vi bjöd 670 000:-. Det kostar faktiskt en hel del med lägenheter mitt inne i centrum i Bollnäs och så är det väldigt låg månadshyra på den här, 2300:- i månaden.

Så fort alla papper är klara med banken och mäklaren ska vi åka till IKEA och köpa kök för det kan nog ta nån vecka innan allt är beställt och levererat till oss. Nu behöver vi inte fundera på vad vi ska göra i sommar, har vi tråkigt kan vi ju alltid ägna oss åt renovering :P


Jag kommer såklart att hålla er uppdaterade med både bilder och text för att tala om hur det går för oss.


Ingen lägenhet

Det blev ingen ny lägenhet för oss :(
Inte den på som vi bjöd på i alla fall... Känns väldigt lessamt!

Andreas romantiska ställe

Ikväll har jag och Andreas vart ute och åkt lite med bilen. När vi var på väg hem så åkte vi förbi Hemköp och köpte en varsin glass. Istället för att åka hem och äta den så sa jag till Andreas att ta mej till ett ställe som han tyckte var mysigt och romantiskt där vi kunde äta våran glass. Där satt jag i bilen och blundande medan Andreas körde på en himla guppig och krokig väg och tydligen inte hade nån aning om vart vi var på väg. Han sa att han hade nån slags magkänsla :P Tillslut fick jag titta och jag måste säga att han verkligen lyckades!


Lite dålig kvalité på bilden eftersom jag knäppte med mobilkameran. Men visst ser det mysigt ut? :) På mindre än 10 minuter hittade han den här udden vid Ljusnan utan att ha en aning om vart han skulle åka. Han är bra go min Andreas! Det var första men absolut inte sista gången vi åkte dit. En solig dag i sommar kan man cykla dit och ha picknick, ta med engångsgrillen och en filt :)

Håller oss på sträckbänken

Vi har ännu inte fått veta om vi får lägenheten eller inte... Budet som vi la ville inte ägaren ta så nu har vi funderat fram och tillbaka och lagt ett nytt bud men vi får inget besked förrens på måndag, det är ju jättelångt tills det blir måndag! Jag vill ju veta NU och inte bli hållen på sträckbänken.


Jag klev upp innan klockan 9 imorse, mycket bra gjort av mej tycker jag. Annars brukar jag ju ligga och fundera på att kliva upp ända tills klockan är 11. Ikväll ska jag jobba 14.30-22.00, inget ovanligt att jag alltid jobbar fredagkvällar. Men snart är det sommar och jag får äntligen ett normalt schema och 4 veckosr semester :)


Jag har inte så mycket mer att dela med mej av idag. Nu ska jag se till att hinna med lite saker innan klockan blir halv 2 och jag måste åka till jobbet.



Saab 93 Vector till salu

Ingen som vill köpa våran bil? En fin Saab 93 Vector 2,0 turbo. Bara att höra av er :)







I helgen var jag ledig och då passade jag och Andreas på att åka till Gävle och hälsa på Andreas moster och kolla på deras hundvalpar, vilka underbart söta små djur! Synd att man inte är i hundskaffartagen :P Sen åkte vi till IKEA och tittade på massa olika kök utifall det skulle bli aktuellt med en flytt för då blir det även renovering av köket. Kan ju vara bra att veta vad som finns. Efter vi har vart på IKEA i nån timme åkte vi till Sätra och min syster med familj. Andreas fick se lilla Elias för första gången, han var lika underba och söt som sist jag såg honom :)

Elias sover i mina armar


Vidar leker på sitt rum


Som vanligt så är det väldigt svårt att få Alfred att fasta på bild men ni har ju sett honom förr så :)



Det går inte att förklara hur skönt det var att sova ut imorse! Jag har vart supertrött de senaste dagarna trots att jag tycker att jag har sovit ganska bra. Har bara tänkt att ta det lugnt idag och ägna mej åt städningen imorgon. Jag har ju vårstädningen kvar att göra, usch! Men jag känner mej inte så inspirerad att göra det förrens vi får veta om vi kommer flytta i sommar, då ska det ju ändå städas när vi flyttar ur. Vi har lagt ett bud på en lägenhet i Bollnäs som ligger mitt inne i stan men vi har inte fått veta än om ägaren tar vårt bud. Förhoppningsvis så hör mäklaren av sej idag och talar om hur det blir, hoppas hoppas hoppas att vi får den!


Ikväll ska Andreas åka och fiska i Ljusne med några garbbar från jobbet. Det betyder att jag är själv hemma och ska göra middag. Vad ska jag laga?! Man är ju ingen mästerkock direkt. Fast nån form av mat ska jag väl lyckas röra ihop. Spaghetti och köttfärssås kanske... det är ju min specialité.

Ledig och underbar helg

Jag har inte vart speciellt duktig på att uppdatera min blogg på sistonde. Förhoppningsvis blir det ändring på det.
I helgen har jag vart ledig, kommer knappt ihåg när det hände sist. På fredan åkte jag, Andreas, Carolina, Tomas och några till på Ålandskryssning. Vädret var underbart så att man kunde sitta ute på däck och vi hade skitkul :) Jag och Andreas bekantade oss även med lite nytt och trevligt folk. Mycket dans, god mat och dricka. Jag och Merethe stog vid bandet större delen av kvällen och sjöng, vi fick tillochmed vara med och sjunga i micken på en del låtar, undra hur det lät?! :P Resten av kvällen får ni se i bilder...
Matstopp i Gävle Bro


Johan och Tomas


Andreas


Stevie Wonder


Rollo och Johan


Moi




Carolina och Tomas


Godaste drinken


Merethe och Jag




Mmm, räckmacka satt fint efter en kväll av festande


Angelica



Kring 4 tiden på morgonen så värkte fötterna mer än någonsin och ögonlocken ville bara slå igen så då var det dags att gå och lägga sej efter en himla rolig kväll på Cinderella.

Dagen efter mådde jag så här till en början


Men efter lite solsken, chips och en smirnof...


...var allt på topp igen!






Det var den båtresan de :)


På söndan åkte vi till Edsbyn och min familj. Där var syster från Göteborg och hennes äldsta dotter. Jättekul att träffa dom när man bara ses nån gång om året. Vi hjälpte mamma och gräva ett land åt henne eftersom hon inte är så pass frisk och kry att hon orkar göra det. Så nu har hon sitt efterlängtade land som hon bara behöver så lite frön i, sen i sommar kan jag åka dit och hämta en massa god sallad :)

Lillebror och storasyster


Vi grävde...


Grävde...


Grävde...


Och grävde!



Tillslut blev det ett himla fint land! Men jag kan lova att allt grävande känns i ryggen idag, shit vilken träningsvärk!
Nu ska jag äta frukost och sen åka till jobbet på nån slags utbildning.


RSS 2.0