Ömsar skinn

Tidigare ikväll när jag duschade så bkostavligen ramlade min hud av mej! Precis som en orm så ömsar jag en massa skinn. Jag stog hur länge som helst och skrubbade med peeling till ingen nytta. Jag smörjer in mej riktigt noggrant med både barnolja och bodylotion efter varje dusch och annars också men likförbannat så ömsar jag skinn ändå. Nån som har nåt bra knep?!

Idag tog jag och Sofia en lång och skön promenad i över 1 timme. Var alldeles svettig när jag kom hem, dels pga promanaden men också för att det var så kvavt ute. När jag kom hem så tog jag tag i lite städning här hemma, men jag sparde disken tills Andreas kom hem, nåt måste ju han göra också ;P Så nu är det rent och snyggt här igen, precis som jag vill ha det!
Lägger ut lite bilder på lägenheten så får ni se. Det är jag som till största del har inrett den, Andreas har hjälpt till med målning, smakråd och lite ideér. Är det nåt jag tycker är roligt så är det inredning :)


Sovrum


Gästrum


Kök


Matdel i köket


Vardagsrum


Vardagsrum




Idag passade jag även på
att göra en ansiktsmask. Jag har fått alldeles för mycket finnar i ansiktet.
När man snart är 21 år så ska man väl inte lida av finnar längre, eller? Fast iofs så har väl stressen en hel del med saken att göra. Jag känner mej nästan alltid stressad, både på jobbet och hemma. Men hur som helst så gjorde jag en ansiktsmask så man kan väl hoppas att den gjorde rent lite på djupet så att jag blir av med dom små äckliga finnarna.





Det var allt för idag. Nu ska jag äta lite soppa och nån smörgås innan det är läggdags.

Kommentarer
Postat av: Pedersen

Guuud vilken fin lägenhet ni har! Jag blir så avis! Vill också inreda en lägenhet med min älskade. Och jag som tyckte jag hade det fint :p Haha



Och angående ditt frisörbesök, jag tycker du ska ha kort och mörkbrunt! Du passar så otroligt bra i det! Finare att vara mörk när det är vinter också :)



Kram tjejen

2008-09-04 @ 22:25:24
URL: http://mypedersen.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

snyggt det med lamporna :)

2008-09-04 @ 22:26:40
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Linnea

jättesnygg lägenhet!

2008-09-11 @ 15:29:24
URL: http://westhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0