Känner mej som 90 år

Igårkväll var jag som jag nämnde tidigare på Corepass på Nordic. Jag trodde att jag skulle dö där ett tag! Mina muskler skakade av utmattning och svetten rann i ansiktet. Men kul va de :) När jag och Sussie skulle gå från gymmet och bar kanppt mina ben mej, haha. Men vi gick ändå ut på en 45 minuters promenad för att skaka av benen lite.
Idag har jag en sån fruktansvärd jäkla träningsvärk!! Jag känner mej som om jag vore 90 år. Kunde knappt gå i trapporna på jobbet och att sätta sej ner är nästan omöjligt. Men det känns att man tränade riktigt hårt igår iaf. Kommer tyvärr inte kunna gåpå nå mer corepass på ett tag eftersom jag jobbar när det är. Men det kanske finns några andra roliga pass att prova på :)


Tänkte visa lite bilder på
hur det blev med min julpyntning här hemma. Är ganska nöjd ändå, trotts att jag inte fick tag på allt som jag ville ha till vardagsrummet.
Köket
  

Vardagsrummet
     



Nu känner jag för att ställa mej och baka lussebullar. Tänk er en nybakt lussebulle och en stor mugg varm choklad, mumma :) Men jag har inte alla ingredienser hemma och så är jag värdelös på att baka. Jag får göra det tillsammans med Andreas nån dag framöver istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0