Kommer vi att flytta? (Igen...)

Andreas och jag har pratat med varandra ett tag om vi kanske skulle flytta igen. Men den här gången blir det i så fall inte till nån hyresrätt utan en bostadsrätt. Lägenheten vi bor i nu är en stor trea på 87 kvadrat på Bonden. Våran månadshyra ligger på 6050 kr (inkl.elen). Vilket egentligen är sjukt mycket pengar när man bor i hyresrätt. Alla de pengarna får vi inget tillbaka för och den dagen vi flyttar är det bara bortkastade pengar. Men bor man i en bostadsrätt med en betydligt mindre månadskostnad så betalar man ju en del av pengarna till sej själv och så får man nåt tillbaka när man flyttar och säljer lägenheten.
Som sagt så har vi pratat mer och mer om det här och här kommit fram till att det är nog ändå bättre. Många kanske tycker att det är dumt att ta ett lån till en lägenhet och skuldsätta sej. Men i månadskostnaden ingår ju också att man betalar av på lånet och flyttar man så har ju lägenheten i nästan alla lägen gått upp i värde så där tjänar man ju pengar istället.
Vi har i alla fall kikat runt lite på lägenheter här i Bollnäs, finns tyvärr inte alls många, men det dyker nog upp. Var på en visning igår och den lägenheten var okej, men jag gillar inte riktigt området och så var det en del som vi skulle vilja renovera i den. Men vi får se till att gå på fler visningar och hålla ögonen öppna så kanske det dyker upp nåt vi fastnar för  och kanske flyttar igen :)


När vi var på Erikshjälpen
i eftermiddags så hittade jag ingen pälsjacka/kappa och ingen pälsmössa. Men vi hittade lite andra fynd :) En juicepress för endast 65 kr! Och 6 st likörglas, 8kr st! Blev riktigt nöjd med allt.

Ett av likörglasen


Juicepressen


Så här mycket god, färskpressad apelsinjuice blev det när jag testade pressen



Kommentarer
Postat av: Mia

Jaa vi har haft det riktigt underbart:)

2009-02-09 @ 13:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0