Oväntad utgång

Nu  har ännu en helg sprungit förbi. Jag har hunnit med både umgänge och jobb. I lördags hade vi tjejkväll hemma hos mej. Jag, Sofia, Frida, Malin och Johanna :) Vi åt ost och kex och drack lite vin, mysigt. Plötsligt kom vi på att vi skulle gå på krogen lite hastigt och lustigt. Och så blev det, kl 23 åkte vi ner till Tranan och skakade rumporna :P Tyvärr känns det som att man börjar "växa ifrån" Tranan, många som är mycket yngre där. Men rätt kul var det ändå, kul att få träffa kompisarna. Igår låg jag i sängen ända till det var dags att åka till jobbet. Vad så fruktansvärt trött! Fast det kanske inte var så konstigt med tanke på att jag la mej inte tidigare än halv 4 på morgonen.

Frida


Malin


Johanna & Malin


Josse & Jag



Nu har jag en rätt tuff vecka framför mej. Är ledig idag och imorgon. Men sen jobbar jag 6 dagar i rad, långa dagar och på fredag och söndag jobbar jag 14 timmar i streck. Så förmodligen blir jag inte så aktiv i bloggen under veckan.
Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sen gå till solariet. Ikväll blir det ett gympass med Sussi. Rygg, axlar och kondition :) Så imorgon kommer träningsvärken som ett brev på posten.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hihi vilket vackert kort....eller inte:p

Hur länge blev ni kvar på tranan då??

Ha de bra!

2009-01-19 @ 15:49:48
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha men la du ut psyko-kortet på mig hahah :P

2009-01-19 @ 16:46:33
URL: http://suckanelf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0