Härlig helg

Fredag, lördag och söndag kunde nästan inte ha blivit bättre :) Har haft en himla härlig helg! Det började med shopping på fredan med Sofia i Gävle och jag hittade lite av det var ute efter. Vi mötte även upp Malin på hennes lunch, kul att träffa henne för det var ju ett tag sen. När jag kom hem så cyklade jag och Andreas ner till Akropolis och åt middag på uteserveringen i kvällssolen. Vi slog på stort och åt oxfilé, gud vad gott det var! Där satt vi i nån timme, åt och drack och pratade om allt mellan himmel och jord. Jättemysig kväll med min älskling :)





Visst ser det gott ut?



Igår ställde vi klockan så att vi inte skulle sova bort hela dagen. Klev upp och uträttade lite ärenden på stan och åkte sen till Orbaden tillsammans med Vilma. På väg upp för trapporna när vi skulle åka därifrån så kom jag på att jag aldrig smorde in mej med solskyddafaktor vilket jag kände av senare när det började hetta på axlar och bröst. Vi åkte sen till Arbrå och hem till Carolina och Tomas där vi grillade och gjorde oss iordning för kvällens festligheter. Efter lite stress och promenad över åkrar och diken så satt vi i Tomas båt på väg till Torön i Järvsö där Engmans Kapell skulle spela. Jag hade jätteroligt hela kvällen och vädret kunde inte vart bättre :) Fler båtturer måste göras med Carolina och Tomas.

Vid gula huset i Arbrå sitter svärmor och njutar av ett glas vin i eftermiddagssolen.




Uppradade på trappan. Jag, Carolina och Andreas.


Andreas på båten






Jag och Carolina


Micke och Erika


Tomas


När vi hade lagt till på Torön så dök en del kända ansikten upp.





Engmans Kapell



Idag vaknade vi hos Andreas familj i Arbrå. Solen sken så vi åt frukost ute och sen åkte vi till Orbaden och spenderade några timmar där. Denna gång smorde jag in mej, men ändå bränner det! Jag som aldrig brännde mej förr, kunde ligga i timmar i solen utan att bränna mej men solen blir ju starkare för varje år så. Vid 4 tiden gav vi oss och åkte hem. Jag och Andreas åkte raka vägen till lägenheten och rev resten av väggen och garderoberna i hallen sen var vi både hungriga och trötta, middag på Max och efter det har vi inte gjort många knop.

Vilma steker








Svärmor och svärfar









Nu är klockan alldeles för mycket, jag ska ju upp och jobba imorgon! Men innan det är läggdags måste jag ställa mej i duschen och spola kallvatten på mina axlar som bränner och svider som tusan. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Frida

Va härligt! Ni verkar haft en underbar helg:)

Jag skulle oxå bara vilja kunna ta cyklen ner på stan och äta god mat på en uteservering. Funkar inte riktigt här. Då blir de till att ta bilen:)

Sugen på Rosenström på Lördag, eller jobbar du??

Kram

2009-06-29 @ 11:23:03
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja jag hade oxå velat gå på Persson, men nu blir det Parken i stället. Pratade med Jessica Lindgren och vi hade planer på att vara här hos mej, så de är bara höra av dej om du är sugen:)

2009-06-29 @ 17:56:49
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0